Anasayfa -> Okullarımız -> İstanbul Coşkun Özel Okulu

Özel İstanbul Coşkun Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

istanbul coskun ozel okulu

Maltepe de 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında açılan Özel İstanbul Coşkun Özel Okulu, sosyal ve sportif aktivitelere uygun mekânları, planeteryum ve bilim müzesi, kapalı spor salonu, konferans salonu, cep sineması, sanat atölyeleri, bilgisayar ve fen laboratuvarlarıyla öğrencilerini geleceğin Türkiye'sini hazırlamaktadır.

Ferah ortamları yanında her sınıfta internet, bilgisayar ve sinevizyon destekli eğitimiyle farklılığını ortaya koyan Özel İstanbul Coşkun Özel Okulu, seçkin eğitim kadrosuyla sevgiyle bilgiyi buluşturan yer olma anlayışıyla eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

İstanbul Coşkun Özel Okulu
Kurum Adresi : Zümrütevler Mah. Emek Cad. Yol-4 Sk. No:14 Maltepe/ İSTANBUL
Telefon : 0 850 201 75 75 (Santral : 1100) Faks : 0 216 427 55 99
Öğrenci Orkestramızdan Muhteşem Konserİstanbul Coşkun İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerinden oluşan orkestramız velilerimize muhteşem bir gece yaşattı.
Resimde İstanbul 3.lüğüSosyal alanda yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor.
Anneler Günü Etkinliklerimiz Çerçevesinde Velilerimizle Beraberdik.Anneler Gününe özel, anaokulumuzda ağırlamaktan onur duyduğumuz ,değerli..
Nereye Uçuyor Bu Teknoloji?İstanbul Coşkun 3. Sınıf öğrencileri IB ‘İcat ve Keşifler’ ünitesinde uçaklarla ilgili son teknoloji bilgilerini öğrendi.