Anasayfa -> Okullarımız -> İstanbul Coşkun Özel Okulu

Özel İstanbul Coşkun Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

istanbul coskun ozel okulu

Maltepe de 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında açılan Özel İstanbul Coşkun Özel Okulu, sosyal ve sportif aktivitelere uygun mekânları, planeteryum ve bilim müzesi, kapalı spor salonu, konferans salonu, cep sineması, sanat atölyeleri, bilgisayar ve fen laboratuvarlarıyla öğrencilerini geleceğin Türkiye'sini hazırlamaktadır.

Ferah ortamları yanında her sınıfta internet, bilgisayar ve sinevizyon destekli eğitimiyle farklılığını ortaya koyan Özel İstanbul Coşkun Özel Okulu, seçkin eğitim kadrosuyla sevgiyle bilgiyi buluşturan yer olma anlayışıyla eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

İstanbul Coşkun Özel Okulu
Kurum Adresi : Zümrütevler Mah. Emek Cad. Yol-4 Sk. No:14 Maltepe/ İSTANBUL
Telefon : 0 850 201 75 75 (Santral : 1100) Faks : 0 216 427 55 99
İstanbul Coşkundan Muhteşem Final!Avrupa Birliği Erasmus+ (Hayat Boyu Öğrenme) Programı'nın ‘Sınırlar ötesi Avrupa” adlı projenin final toplantısı..