Anasayfa -> Okullarımız -> İstanbul Coşkun Özel Okulu

Özel İstanbul Coşkun Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

istanbul coskun ozel okulu

Maltepe de 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında açılan Özel İstanbul Coşkun Özel Okulu, sosyal ve sportif aktivitelere uygun mekânları, planeteryum ve bilim müzesi, kapalı spor salonu, konferans salonu, cep sineması, sanat atölyeleri, bilgisayar ve fen laboratuvarlarıyla öğrencilerini geleceğin Türkiye'sini hazırlamaktadır.

Ferah ortamları yanında her sınıfta internet, bilgisayar ve sinevizyon destekli eğitimiyle farklılığını ortaya koyan Özel İstanbul Coşkun Özel Okulu, seçkin eğitim kadrosuyla sevgiyle bilgiyi buluşturan yer olma anlayışıyla eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

İstanbul Coşkun Özel Okulu
Kurum Adresi : Zümrütevler Mah. Emek Cad. Yol-4 Sk. No:14 Maltepe/ İSTANBUL
Telefon : 0 850 201 75 75 (Santral : 1100) Faks : 0 216 427 55 99
23 Nisan Kutlu Olsun!23 Nisan Okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Biz de Görsel Sanatlar zümresi olarak öğrencilerimizle 23 Nisan balonlarımızı uçurduk!
2. Sınıflarımız Volkan Patlattı!2. Sınıf öğrencilerimizle, "Doğal Afetler" ünitemiz çerçevesinde, "Fırtına" konulu resim çalışması yapıp, üzerine ..
Tohumlar Fidana, Fidanlar Ağaca1. sınıf öğrencilerimizle Görsel sanatlar dersimizde ağaç çeşitlerini öğrendik ve ormanları nasıl koruyabileceğimizi sorguladık.
23 Nisan "İl İl Türkiye Ülke Ülke Dünya Sergisi"23 Nisan 2015 günü Özel İstanbul Coşkun İlkokulu 4.sınıfların düzenlemiş oldukları “İl İl Türkiye..