Slider 1 Slider 2 Slider 3

Özel Nilüfer Coşkun Koleji

nilufer coskun koleji

Eğitim-öğretim hayatına 1996 yılında başlayan okulumuz, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza; aile sıcaklığını aratmayan, sevecen ve hoşgörülü, güvenli ve sağlıklı, bilimsel disiplin içersinde, kişisel yeteneklerinin geliştirilebileceği bir eğitim ortamı sunar. Geleceğe ümitle bakan, çalışan, başarıya koşan, kendine güvenen çağdaş bir nesil yetiştirme çabası içindedir. Kazanmış olduğu başarılar , sosyal ve sportif aktivitelerle bu hedefine ulaştığını gösterir.

Nilüfer Coşkun Koleji
Kurum Adresi : Cemalbey Cad. 1.Salih Reis Sk. No:1 Maltepe / İSTANBUL
Telefon : 0 850 201 75 75 (Santral : 1600) Faks : 0 216 352 13 69
Matematiğin Altın ÇocuklarıBu yıl 7. si düzenlenen CİMATYA 2014 (Cihangir Matematik Yarışması) ‘da öğrencilerimiz 7 Altın, 5 Gümüş, 4 Bronz madalya..