Anasayfa -> Okullarımız -> Nilüfer Coşkun Özel Okulu

Özel Nilüfer Coşkun Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu

nilufer coskun ozel okulu

Eğitim-öğretim hayatına 1996 yılında başlayan okulumuz, geleceğin teminatı olan çocuklarımıza; aile sıcaklığını aratmayan, sevecen ve hoşgörülü, güvenli ve sağlıklı, bilimsel disiplin içersinde, kişisel yeteneklerinin geliştirilebileceği bir eğitim ortamı sunar. Geleceğe ümitle bakan, çalışan, başarıya koşan, kendine güvenen çağdaş bir nesil yetiştirme çabası içindedir. Kazanmış olduğu başarılar , sosyal ve sportif aktivitelerle bu hedefine ulaştığını gösterir.

Nilüfer Coşkun Özel Okulu
Kurum Adresi : Cemalbey Cad. 1.Salih Reis Sk. No:1 Maltepe / İSTANBUL
Telefon : 0 850 201 75 75 (Santral : 1600) Faks : 0 216 352 13 69
Nilüfer Coşkunun Minikleri, eğitime kısacık bir mola verdiler...Okulumuzun 5 ve 6 yaş öğrencileri 1.dönemi bitirmenin heyecanını yaşadılar.Birçok..