Anasayfa -> Okullarımız -> İstanbul Coşkun Liseleri

Özel İstanbul Coşkun Anadolu, Fen ve Anadolu Öğretmen Lisesi

istanbul coskun liseleri

Özel İstanbul Coşkun Anadolu Lisemiz Coşkun Eğitim Kurumlarının hizmete  giren ilk öğretim kurumu olarak 1992 yılında eğitime başladı. Yaptığı değişik projelerle ulusal ve uluslararası alanda adından söz ettirmeye devam ediyor.
2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında hizmete giren Özel İstanbul Coşkun Fen Lisemiz  ilk yılından itibaren ulusal ve uluslararası düzeydeki yarışmalarda elde ettiği başarılar ile iddiasını ortaya koydu. Geleceğin bilim adamları emin adımlarla hedefe ilerliyorlar.

2010 - 2011 Eğitim ve Öğretim yılında 23 Öğrencisi ile Eğitime başlayan Özel İstanbul Coşkun Anadolu Öğretmen Lisemizde (AÖL) Devlet Anadolu Öğretmen liselerinin tüm hak ve kazanımları geçerlidir. Anadolu Öğretmen lisemizden mezun olacak tüm öğrenciler üniversiteye giriş sınavında Öğretmenlik bölümü tercih ettiklerinde ek puan avantajına sahip olabilmektedir.

İstanbul Coşkun Liseleri
Kurum Adresi : Zümrütevler Mah. Pirsultan Abdal Cad. No:16 Maltepe/ İSTANBUL
Telefon : 0 850 201 75 75 (Santral : 1200) Faks : 0 216 441 89 70
Özel İstanbul Coşkun Fen Lisesi Avrupa Birliği'nde İlk 10'daİklim değişikliği dünya genelinde son derece önemli bir konu olup, farkındalık oluşturmak..